Träningsförbud upphört

Hej allesammans!
Det har ekat tomt här då jag har varit upptaget med att börja träna smått igen, min syster har hälsat på i två dagar och jag har varit på möten.
Vi har varit förbi och fixat nya bilen, vi har hunnit beställa våran resa till San Fransisco, jag har storhandlat och fixat minst 25 matlådor.
Jag har hunnit även checkat av för göra några förändringar här på bloggen under veckans gång och det känns himla roligt så det är på gång.

Iallafall nu är mitt träningsförbud borta som jag har haft i två veckor pga skadad ljumske.
Även om jag får köra låga vikter, näst intill ingen kondition och kortare träningspass så är jag fruktansvärt motiverad.
Jag tror vilan har också gjort sitt för jag har längtat som en dåre till gymmet samt jag har fått nya stretchings övningar som ska hjälpa.
Istället har jag fokuserat på kosten som är det viktigaste, jag har valt att äta bättre råvaror och jag har valt att lägga till ett mål per dag.
Och det har gjort sitt på vågen, -1,5 kilo och jag känner mig inte lika plufsig längre samt infört vegan-torsdagar här hemma.

Nu har jag iallafall nya mål och delmål både med träningen och kosten.
Jag kommer visa upp dem här i ett annat inlägg då folk har faktiskt frågat om det mycket så jag väljer att lägga upp en video istället.
Idag står vilodag på schemat, jag har fått lägga in en till vilodag i veckan i ett par veckor för att låta ljumsken återhämta sig bättre.
Nu är jag åtminstone taggad som aldrig förr och jag kommer hålla er mer uppdaterad hur det går, bra som dåligt. Puss

22 thoughts on “Träningsförbud upphört

  1. Det är den bästa känslan när man äntligen får träna igen! MEN gå inte för hårt i början <3
    sv: GO FOR IT! Du kommer aldrig att ångra dig, tre veckor för mig på Malta kostade ca 25 tusen 🙂
    Kramis

    1. Ja verkligen, nä jag har tagit det lugnt för kroppen ska komma tillbaka och fler vilodagar.
      Men imorgon kan jag börja köra lite hårdare, jag har längtat som tusan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.